Érkezik az olcsó OnePlus Z?

Közzététel dátuma: 2020.06.15.

Hosszú ideje várja a nagyközönség a OnePlus X utódját, amellyel újra visszatérne a gyártó az elérhetőbb árú, de mégis prémium telefonokhoz. A felső-középkategóriás OnePlus Z ezen a nyáron futhat be, igencsak erős hardverrel. A kijelző mögött ezúttal várhatóan egy nyolcmagos Snapdragon 765G SoC fog dolgozni, 6 GB RAM-mal és 128GB háttértárral. A panel a OnePlus 8-ból ismert 90 Hz-es Fluid AMOLED technológiát kaphatja meg.

Befuthat a 2015-ben bemutatott OnePlus X utódja?

A kijelző mérete is megegyezhet a korábban bemutatott OnePlus 8 modellel, amely 6,55″-os képátlóval és beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. A hátlapon a 16 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makró kamera mellett ezúttal egy 48 vagy 64 megapixeles optika köszönhet vissza.

Mennyi az annyi?

Az nem kérdés, hogy a gyártó a OnePlus Z-vel szállna be az “olcsó” 5G-s telefonok piacára, a maga kb. 100 ezer forintos árával. Az AndroidCentral szerint akár már július 10-én is bemutatásra kerülhet a mobil, méghozzá Indiában. Viszont az Európai piacra lépésről egyelőre nincsenek bővebb információk.

OnePlus 8 vs. OnePlus Z?

Ha éppen telefonvásárlás előtt állsz, joggal merülhet fel a kérdés: várjam meg a OnePlus Z-t vagy hozzak el a boltból egy OnePlus 8-at inkább? Ha nem szeretnél várni, akkor egyértelműen jobb döntésnek látszik a OnePlus 8. Azonban ha nem sürgős a vétel, érdemes lehet elgondolkodni a OnePlus Z-n, főleg a OnePlus 8-hoz hasonló hardver és a kedvező árfekvés miatt. A OnePlus 8 jelenleg 220 ezer forintos kezdőárral vásárolható meg, ami jóval magasabb az új OnePlus várható indulóáránál.

Kiemelt kép forrása: smartdroid.de

Meghibásodott a szeretett OnePlus készüléked? Mi orvosoljuk a problémát!

ONEPLUS KÉSZÜLÉKEK HARDVERES JAVÍTÁSA AKÁR 24 ÓRÁN BELÜL, 180 NAPOS GARANCIÁVAL.

+36 70 850 6141

hello@onemobil.hu